#

NAŠE USLUGE

Brendiranje

Kao pouzdana agencija za brendiranje sa dokazanim rezultatima, razumijemo da dobar način brendiranja povećavaju vašu vidljivost, grade poverenje i podstiču prodaju. Bez obzira da li gradite brend od temelja, želite da povećate svijest o brendu ili poboljšate reputaciju brenda.

crate

IZRADA LOGOTIPA

Za izradu logotipa kao osnovnog identiteta vašeg poslovanja, nudimo više opcija. Logo dizajn, pomoću naše kreativnosti, prilagođavamo vašem poslovanju. Za uspešnu realizaciju logotipa, presudno je i dobro razumijevanje početnih smjernica i želja klijenta.

IZRADA FLAJERA

Dizajn flajera igra bitnu ulogu u marketingu – rečenica koju ste verovatno čuli bezbroj puta. Razlog zbog čega je toliko čujete leži upravo u tome što je tačna. Bez obzira na to da li tek treba da osnujete firmu ili imate godine i godine iskustva, dobro dizajniran letak jedno je od najboljih sredstava za dopiranje do ciljne grupe.

IZRADA VIZIT KARTI

Vizit karta govori o Vašem brendu i ona je dobar i efikasan način da impresionirate i održite kontakt sa svojim klijentima. Ali ako je ona bezlična može samo da ugrozi imidž kompanije. Nema pravila kada je u pitanju dizajn vizit kartica. Dozvoljeni su nestandardni oblici, delimični UV lak, matirane, sa zaobljenim ivicama, jednostavne i sofisticirane, važno je da Vas na pravi način izdvoje od drugih.

IZRADA BILBORDA

Najbitniji element bilborda je da poruka koja ima kratku formu sa ciljem da privuče pažnju prolaznika. Iako slični plakatima, dosta su većeg formata i poruka koja se prenosi mora biti jednostavna i efektna.

DIZAJN PROIZVODA

Dizajn proizvoda predstavlja oblikovanje proizvoda, njegov spoljašnji izgled, oblik, veličina, boja, težina, sastojci, dizajn pakovanja i etikete. Upečatljiv, dopadljiv, kvalitetan dizajn proizvoda ili i ambalaže privlači pažnju i prodaje proizvod.
Cilj svakog proizvoda je da privuče pažnju kupca, jer kvaliteta i dizajn ambalaže čine prvi kontakt sa potrošačem.

BRENDIRANJE VOZILA

Brendiranje vozila ili autografika je savršen način da imate pokretnu reklamu koja će prenositi Vašu poruku i približiti Vašu ponudu širokom krugu potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga. Da bi autoreklama bila efektna potrebno je uklopiti dobro grafičko rešenje sa pravilnim izborom materijala.

Unaprijedite svoj brend uz usluge stručnih agencija za brendiranje