#

Carevići

Daleko od gradske gužve… Pronađi svoju oazu mira. Restoran je počeo sa radom u septembru 2020 god nalazi se na imanju Carevića Krimovica Lastva Grbaljska. Restoran ima veliku salu,terasu sa pogledom na more,dječije igralište.

Farma

Kapacitet restorana je 350-400 mjesta.Odličan je za organizovanje svadbi,veselja,rođendana,krštenja poslovnih ručkova.Hrana je isključivo domaća.

Naša pečenjara je savremeno opremljena,ima osam ražnjeva,velike peći od opeke za sačeve.U pečenjari se spremaju jagnjetina i prasetina sa ražnja,jaretina i teletina ispod sača( meso je sa naše farme),roštilj.Sušara je velikog kapaciteta u njoj se suše sve vrste pršuta,slanine,domaća kobasica.Spremaju se domaća mast, čvarci .Unutar restorana u prizemlju je pekara opremljena je najsavemenijim opremom za proizvodnju hleba,peciva,pita.

Pružene usluge

Atrkaktivan, funkcionalan i intuitivan dizajn web sajta za farmu Carević.prilagođen je svim uređajima od pametnih telefona, preko tableta pa do velikih monitora na bilo kom browser-u ili operativnom sistemu. Pored web sajta, za klijenta je urađena i kompet usluga fotografisanja i snimanje imanja dronom.