Carinvest

CARINVEST je osnovano početkom 2002. godine, kao porodična firma porodice Carević iz Lastve Grbaljske. Nekoliko generacija porodice Carević se bavi građevinskom djelatnošću, prvenstveno realizacijom zemljanih radova I proizvodnjom kamena i kreča, po čemu je odavno poznata na ovom području.

Fotografisanje

Copywriting

Danas, u građevini ljudski rad je sveden na minimum, dok su mašine zauzele prvobitno mjesto. Vodimo računa da naša mehanizacija bude redovno kontrolisana, ida brzo i pouzdano izvršava postavljene zadatke.

069 339 155

#carinvest #radnidan #ponedeljak #dizalica #gradjevina #mehanizacija #strojevi #kamion #bageri #projekat #iskopi #investicije #investitori #inzenjeri #crnagora

 

Naš tim čine ljudi pažljivo birani po znanju, sposobnostima i profesionalizmu!

069 339 155

#carinvest #licence #sertifikati #tim #gradiliste #projekti #radovi #investicije #investitori

#inzenjeri #odrzivost #putevi #crnagora #visokogradnja #niskogradnja #izvodjenje #beton #kamenolom

 

CARINVEST D.O.O. Kotor je privredno društvo osnovano početkom 2002. godine, kao porodična firma porodice Carević iz Lastve Grbaljske. Nekoliko generacija porodice Carević se bavi gradjevinskom djelatnošću, prvenstveno realizacijom zemljanih radova I proizvodnjom kamena i kreča, po čemu je odavno poznata na ovom području.

#gradjevina #carinvest #kotor #carinvestkotor #montenegro #crnagora #gradjevinskafirma #asfaltnabaza

 

Mjesto gdje se eksploatiše prirodni kamen najfinijeg kvaliteta, raznih oblika i boja. Danas, sam značaj kamenoloma dostiže vrhunac a njegova upotreba osim u građevinarstvu našla je svoje mjesto i u oblasti eksterijera i enterijera.

069 339 155

#carinvest #kamenolom #prirodni kamen #blokovi #stijena #gradjevina #industrija #enterijer #eksterijer