#

NAŠE USLUGE

Digitalni marketing

Robotcode je svestrana web agencija sa sjedištem u Podgorici sa fokusom na digitalne usluge koje koriste ambiciozne kompanije koje žele da uspiju u ispunjenju svojih ciljeva. Svakodnevno pomažemo našim klijentima da poboljšaju svoje performanse, steknu širu vidljivost na internetu i povećaju svoju profitabilnost koristeći održive i provjerene strategije. Naše usluge se kreću od web dizajna do IT rješenja i konsaltinga.

Laptop speakers digitalni marketing Robot Code
instagram logo digitalni marketing Robot Code

Usluge digitalnog marketinga

Mi smo eksperti za digitalni marketing sa stručnim osobljem u svim oblastima. Pokrivamo više različitih vrsta marketinga i možemo vam pomoći da budete viđeni na pravim mrežama, u pravo vrijeme i prikazani pravoj klijenteli.

Marketing sadržaj

Pomoći ćemo Vam da zamislite, kreirate i u konačnom upravljate sadržajem svoje web stranice i društvenih kanala koji podstiču saobraćaj i povećavaju stopu konverzije. Uz pravi sadržaj, stvaramo organski rast koji promoviše vaš imidž i vašu profitabilnost. Radimo sa marketingom sadržaja na društvenim kanalima kao što su Instagram, Facebook i Linkedln, plasirajući sadržaj koji vaši klijenti žele da vide. Kreiramo konverzije i dodajemo vrijednost za klijente, što doprinosi poboljšanju imidža i povećanju povjerenja u Vaše poslovanje.

Google alati

Svim preduzećima je potrebno povremeno oglašavanje da bi povećali broj klijenata. Uz pametno oglašavanje, uključujući multimedijalne oglase, oglase na pretraživačima i oglase za kupovinu, možete da dosegnete širu publiku i postanete vidljivi većem broju potencijalnih klijenata.

Postoji mnogo prednosti u radu sa Google-om. Omogućava vam da spojite svoje oglase, izvještaje i alate na jednom mjestu i takođe imate potpunu vidljivost svojih KPI-ova i rezultata. Kompanija Robotcode je ekspert za Google i njihove marketinške alate, i pomoći će Vam da pronađete prave strategije za oglašavanje, analitiku i praćenje.

Google nudi širok spektar različitih alata koji mogu biti korisni za različite stvari. U zavisnosti od vrste posla koji vodite, možda ćete imati različite potrebe. Na primjer, web prodavnica ima veću potrebu da prikaže svoje proizvode u pretragama, dok bi konsultantska firma preferirala visoko kotiranje u rezultatima pretrage.

Google logo digitalni marketing Robot Code
Prikaz
Prikaz reklama

Prikaz reklama omogućavaju da se Vaš sadržaj prikaže na različitim web lokacijama, u obliku medija na koje se može kliknuti, banera ili video zapisa. To je odličan način da novi klijenti vide vaše poslovanje i postanu zainteresovani za sferu kojom se bavite. Pomažemo našim klijentima da razviju relevantne multimedijalne oglase koje zatim postavljamo u odgovarajući medij, u odgovarajuće vrijeme.

Pretraga
Pretraga oglasa

Biti na vrhu stranice koju ljudi vide kada pretražuju na Google-u je odličan način da doprete do novih, potencijalnih klijenata. Sa Google oglasima za pretragu, vaša web stranica može biti rangirana kao broj jedan na Google-u, stvarajući povećanu vidljivost za vašu ciljnu klijentelu. Pravimo i upravljamo Vašim oglasima na Google-u, vodeći računa da ostanu relevantni, kako za vaše poslovanje, tako i za vašu ciljnu klijentelu.

Oglasi
Oglasi za kupovinu

Ako imate onlajn prodavnicu, Google oglasi za kupovinu mogu da budu odličan alat za predstavljanje vaših proizvoda potencijalnim kupcima. Pomoći ćemo Vam da optimizujete svoje proizvode tako da se pojavljuju na naslovnoj stranici kada vaši klijenti traže proizvode na Google-u. Naša stručnost u Google Ads-u može da postavi vidljivost Vašeg poslovanja na prvo mjesto, povećavajući bazu kupaca i krajnji rezultat.

Shopping
Email marketing

Promovisanje sebe putem email marketinga je trend koji je značajno porastao poslednjih godina i Neophodan je za one koji žele da zadrže svoj marketing na pravom mestu. U Robotcode-u možemo da Implementiramo marketing putem emaila u Vaše poslovanje i da obezbijedimo da Vaše kampanje Dosegnu pravu publiku, 24/7, bez potrebe da mrdnete prstom.

  class=
Analiza i izveštavanje

Pratimo vaše brojeve i statistiku i brinemo se da ste uvijek na pravom putu sa svojim marketingom. Znamo koji su KPI-ji važni za vas i sprovodimo kontinuirano izvještavanje da bismo Vam pružili potpunu vidljivost u našem radu, kao i da bismo demonstrirali uticaj digitalnog marketinga.

NAŠI PROJEKTI

MOTORS

YAMAHA

Kompanija EFEL Motors je generalni zastupnik YAMAHA vozila za Crnu Goru. U svojoj ponudi imamo sve modele motocikala i skutera. Za sve naše proizvode imate i obezbijeđen profesionalan servis.

yamaha instagram digitalni marketing Robot Code
SHOP

CENTROGARDEN

Trudimo se da u našem rasadniku svako pronađe nešto po svom ukusu. Vodimo računa o svemu i predstavljamo najbolju ponudu u gradu.

centrogarden instagram digitalni marketing Robot Code

Zašto bi trebalo da angažujete agenciju za digitalni marketing?

Postoje mnoge prednosti angažovanja eksternog partnera za upravljanje vašim digitalnim marketingom. Ne morate da trošite veliki novac i dragocjeno vrijeme na popunjavanje radnog mjesta za ovu oblast, mi ćemo se pobrinuti za sve umjesto Vas. Kompanija Robotcode Vam može pomoći u kratkoročnim i dugoročnim partnerstvima, a mi se bavimo širokim opsegom, od jednokratnih kampanja do dugoročnih projekata.

Uz našu pomoć, dobićete trenutne rezultate i bolji uvid u svoje KPI, kao i kontinuirano izvještavanje koje pokazuje rezultate koje izprojektujemo.Izbor digitalnog partnera za Vaš marketing, jedan je od najboljih izbora koje možete napraviti. Postoji mnogo različitih načina da upravljate svojim digitalnim marketingom, ali prepuštanje procesa u ruke agenciji koja zna koje strategije i pristupi najbolje funkcionišu - stvoriće najbolje moguće rezultate za Vas.

Stvaramo poslovnu vrijednost kroz održive strategije, kontinuirano izvještavanje i veliku stručnost u svim oblastima digitalnog marketinga. Dozvolite nam da Vam pomognemo da kreirate održivi marketing već danas!

Utisci

Milica Aurel digitalni marketing Robot Code

Milica

Hotel Aurel

Saradnja sa Robot Code-om za nas je predstavljala pravo zadovoljstvo. U pitanju je tim mladih, odgovornih i kreativnih ljudi, potpuno posvećenih svom poslu. Na sve nase zahtjeve odgovorili su inovativnim i orignalnim rješenjima, koja najviše odgovaraju i na najbolji nacin prikazuju ono čime se mi bavimo. Posebno bih istakla komunikaciju sa svim članovima tima, koji su uvijek bili vrlo ljubazni i istovremeno efikasni u odgovaranju na naša mnogobrojna pitanja.

Dr trade

Kancelarijski namještaj od najkvalitetnijih svjetskih brendova kao što su Herman Miller, Luxy, Vitra, Frezza, Las Mobili i mnogi drugi. Salon specijalizovan za kancelarijski namještaj se nalazi u Donjoj Gorici – Podgorica, Crna Gora.

Restoran Porto

Restoran Porto je savremeni mediteranski riblji restoran, lociran u samom središtu Podgorice – nadomak mosta „Milenijum“, čiji meni je inspirisan lokalnim i evropskim varijacijama svakodnevne ponude svježe ribe i morskih plodova, uz izuzetno bogatu vinsku ponudu sa više od 100 etiketa vina iz cijelog svijeta.

Robot android digitalni marketing Robot Code

Angažujte sveobuhvatnu agenciju za vaš digitalni marketing!