#

NAŠE USLUGE

Ecommerce

Mi smo web agencija u Crnoj Gori koja razvija profesionalni ecommerce i onlajn prodavnice sa sistemima koji pojednostavljuju radni tok naših klijenata!

Ecommerce (e-trgovina) je danas nevjerovatno uobičajena, ali mnoge kompanije imaju poteškoće da naprave efikasnu web stranicu na kojoj će ecommerce teći glatko. Razlog tome može biti mnogo toga, ali uglavnom je to što nemaju alate za kreiranje efikasne i brze usluge koju korisnici mogu lako koristiti. Uz našu pomoć, i vi možete imati brzo, efikasno i tehnološki optimizovano iskustvo ecommerce koja će se dopasti vašim korisnicima. To je zato što razvijamo ecommerce i online prodavnice od temelja, optimizujući ih sistemskim integracijama koje pojednostavljuju vaš svakodnevni radni tok.

laptop-tablet-digital-flat

Kako radimo sa ecommerce?

Za razvoj online prodavnice potrebno je više od web sajta koji dobro izgleda. Postoje tehnički aspekti koje treba riješiti kako bi web sajt bio lak za navigaciju, imao prave karakteristike i prava rješenja koja su potrebna vašim korisnicima.

Mi u Robot Code-u smo stručnjaci u toj oblasti. Možemo se pobrinuti za sve umjesto vas - od ideje do pokretanja. Uz pametna rješenja i tehničku stručnost, možemo pretvoriti vašu viziju u stvarnost. To radimo u tri jednostavna koraka.

Planiramo vaš projekat
Planiramo vaš projekat

Planiranje je kamen temeljac svakog projekta, ne samo kada je u pitanju ecommerce. Radićemo sa vama na stvaranju ideja, vođenju radionica i pronalaženju strategija koje će vas odvesti daleko.

Realizujemo projekat
Realizujemo projekat

Nakon što isplaniramo projekat, vrijeme je da nam ga prepustite kako bismo radili ono što najbolje znamo. Od dizajna do sistemske integracije i tehničkog održavanja, mi ćemo se pobrinuti za sve potrebne korake.

Mi upravljamo i pratimo
Mi upravljamo i pratimo

Kada vaša e-trgovina bude pokrenuta, mi se brinemo o radu i upravljanju. Takođe ćemo pratiti kako vam ide i da li postoji nešto što možemo učiniti kako bismo dodatno optimizovali web sajt.

Zajedno sa vama kreiramo projekat

Vaša poslovna ideja je naša osnova. Kreiramo online prodavnice po mjeri za one koji žele da se upuste ecommerce ili pomažemo sa postojećim sajtom za ecommerce da ga optimizujete kako bi bio najbolji što može biti. Kada napravimo ili optimizujemo sajt, možemo se pobrinuti i za operacije i upravljanje - tako da možete da nastavite da radite ono što radite najbolje, bez brige o bezbjednosti ili operacijama.

Auto djelovi

AUTOSHOP ONLINE

Ukoliko želite ići u korak sa vremenom onda definitivno svoje poslovanje morate okrenuti na pravi put i prilagoditi ga savremenim metodama.

case-study
Poštanski sanduci

Wallbo

Mi pravimo poštanske sandučiće koji su izdržljivi i daju vam kontrolu nad vašom poštom i paketima. Wallbo je osnovan u Geteborgu sa vizijom da isporuči ekološki prihvatljive..

case-study

Utisci

Auto Shop

Saradnja sa timom Robot Code-a je ona vrsta saradnje koju sa zadovoljstvom ističemo i preporučujemo kako našim partnerima tako i našim prijateljima. S obzirom na to da dolazimo iz drugačije sfere interesovanja stručni i kreativni tim Robot Code-a omogućio nam je da vidljivost našeg brenda znatno poraste, a ujedno i omogućio veliki skok na gore kada je riječ o povećanju prodaje, o čemu posebno govori i naša statistika. Stoga ovo iskustvo smatramo jednim od uspješnijih u našem dugogodišnjem poslovanju.

Wallbo

Željeli smo da izgradimo modernu i isplativ e-commerce sajt gdje smo sami razvili integracije kako bismo pojednostavili naš tok posla i uštedjeli novac. Saradnja sa Robot Code je bila iznad očekivanja, dobili smo uputstva i savjete u vezi sa svim našim problemima. Zaista cijenimo njihov profesionalni pristup, Robot Code nam je pomogao da realizujemo našu platformu za e-trgovinu.​

Tehnologije koje koristimo

Pod našim pojasom imamo širok spektar prethodnog iskustva. Želite li provjeriti u čemu smo pomogli našim klijentima? Ovdje možete saznati što smo učinili da ojačamo brendove naših prošlih klijenata kroz odličan web dizajn i pametan razvoj.

technologies-names

React

technologies-names

Angular

technologies-names

VueJS

technologies-names

Tailwind

technologies-names

Python

technologies-names

WordPress

technologies-names

Ruby

technologies-names

Laravel

technologies-names

Visma

technologies-names

PayWall

technologies-names

Stripe

technologies-names

Klarna

robot

Možemo da podignemo vašu ecommerce trgovinu na viši nivo pomoću pametnih, tehničkih rješenja.