#

NAŠE USLUGE

IT Konsalting

Veliki dio onoga što predstavlja nas u Robotcode-u je naš IT konsultantski posao. Mi smo strastveni kada se radi o inovativnim rješenjima i možemo vam pomoći da riješite svoje IT probleme.

laptop-tablet-digital-flat

Šta znači biti IT stručnjak?

Robotcode ima kancelarije u četiri različite zemlje širom svijeta i imamo široku mrežu IT konsultanata sa nevjerovatno širokim spektrom vještina. Samim tim možemo pronaći pravog konsultanta za pravi projekat, tako da naši klijenti dobiju upravo ono što im je potrebno i ništa drugo. U našem postojećem fondu talenata tražimo prave konsultante, ali takođe tražimo prave vještine iz ostatka tržišta za one projekte koji zahtijevaju određenu vrstu stručnosti ili određeni nivo iskustva – da bismo bili sigurni da ćete dobiti savršenog konsultanta za vaš projekat. Rad sa IT je nešto što nas čini onim što jesmo. To je pokretačka snaga koja nas čini uspješnom kompanijom kakva jesmo, a takođe je pokretačka snaga uspjeha naših klijenata.

NAŠ PROCES

Koje usluge nudimo?

Možemo angažovati konsultante za projekat za koji vam je potrebna pomoć. Naši IT konsultanti imaju veliko iskustvo u industriji i mogu da preuzmu bilo koju vrstu projekta za koji je našim klijentima potrebna pomoć. Angažujte konsultanta ili tim konsultanata. Nudimo naše konsultantske usluge u potpunosti u skladu sa vašim potrebama i posvijećeno i odlučno ćemo se pozabaviti vašim problemima. 

floating-robot-android
Razvoj softvera
Razvoj softvera

Naši konsultanti su profesionalci u razvoju softvera i svakodnevno pomažu klijentima širom svijeta. Oni dizajniraju, testiraju i procjenjuju softver koristeći najnoviju tehnologiju i odlične vještine. Nudimo softverska rješenja za razne projekte i naravno uvijek smo tu za vas ako tražite dugoročno partnerstvo.

Testiranje kvaliteta i automatizacija
Testiranje kvaliteta i automatizacija

Uz naše konsultantske usluge možete dobiti stručnu pomoć u raznim vrstama testiranja. Naši konsultanti rade test automatizacije, ručna testiranja, analizu testova i strategije testiranja.

Kako radimo sa IT?

Naš poslovni koncept je da angažujemo prave vještine za prave projekte. To je nešto što možemo lako da radimo, zbog široke stručnosti dostupne širom kompanije. Radimo u dugoročnim partnerstvima, povezujući konsultante sa klijentima kojima su potrebni ljudi sa njihovim vještinama. Naši konsultanti mogu da preuzmu bilo koju vrstu projekta, bilo da je to duži interni projekat direktno u prostorijama klijenta ili kraći projekat kojim se može upravljati na daljinu.  

Kada radimo sa IT na konsultantskoj osnovi, odgovorni smo za cijeli projekat od početka do kraja. Preuzimamo odgovornost za sve, od planiranja, do razvoja, osiguranja kvaliteta, testiranja i, naravno, praćenja. I uvijek se pobrinemo da projekat završimo prije roka. Isporuka na vrijeme je za nas nešto što se podrazumijeva i garancija koju dajemo svim našim klijentima. 

IT je naša pokretačka snaga

Pronađite pravog konsultanta za svoj projekat!

U Robotcode-u imamo široki raspon stručnog znanja u različitim profesionalnim oblastima. Svakodnevno radimo na svemu, od optimizacije za pretraživače (SEO), do web dizajna i razvoja – ali naša pokretačka snaga je u IT-u. IT je ono što spaja sva različita odjeljenja Robotcode-a i kroz IT stvaramo inovativna rješenja za sve naše klijente.

Sa IT radimo u raznim industrijama, uključujući finansijsku tehnologiju, tešku industriju, vještačku inteligenciju, automobilske sisteme, kao i poslovne sisteme. Zbog toga uvijek možemo da ponudimo iskusnog i vještog konsultanta za bilo koju vrstu zadataka, koji posjeduje odgovarajuće vještine da odgovori na sve potrebe naših klijenata. 

Ukoliko tražite odlične IT vještine, sa različitih lokacija širom svijeta, uvijek ste dobrodošli da nas kontaktirate u Robotcode-u. Vaše potrebe rješavamo uz pomoć dugog iskustva i odličnih vještina. 

Tehnologije koje koristimo

Pod našim pojasom imamo širok spektar prethodnog iskustva. Želite li provjeriti u čemu smo pomogli našim klijentima? Ovdje možete saznati što smo učinili da ojačamo brendove naših prošlih klijenata kroz odličan web dizajn i pametan razvoj.

technologies-names

React

technologies-names

Angular

technologies-names

VueJS

technologies-names

Tailwind

technologies-names

Python

technologies-names

WordPress

technologies-names

Ruby

technologies-names

Laravel

technologies-names

Java

robot

Vodimo društvo naprijed sa visokotehnološkim rješenjima