#

NAŠE USLUGE

Razoj mobilnih aplikacija

Kreiramo i razvijamo aplikacije za iOS i Android koristeći najsavremeniju tehnologiju!

Mi smo web agencija fokusirana na inovativna, tehnička rješenja koja unaprjeđuju poslovanje naših klijenata. Kreiramo održive strategije i koristimo najnoviju tehnologiju za razvoj svega, od web sajtova, do ecommerce rješenja i aplikacija. Naš tim se sastoji od stručnih app developera programera koji imaju veliko iskustvo u ovoj industriji i oko za detalje.

laptop-tablet-digital-flat

Kako radimo razvoj aplikacije?

Izrada aplikacije od nule je nešto za šta smo mi u Robot Code-u stručnjaci. Kreiramo, razvijamo i upravljamo aplikacijama za iOS i Android, i to uvijek radimo sa istom preciznošću i istim nivoom stručnosti. Donosimo poslovnu vrijednost vašoj kompaniji kroz reinženjering poslovnih procesa koji pomjera vaše poslovanje naprijed.

NAŠ PROCES

Kreiraj aplikaciju u tri koraka

Kada razvijamo aplikacije, stalno kombinujemo naše zajedničke vještine kako bismo kreirali nešto jedinstveno. Zajedno sa klijentima razvijamo plan gdje se sve, od dizajna do sistemskih integracija, pregleda kako bi se napravio nacrt za cijeli proces. Takođe smo sa vama tokom cijelog procesa, od početka do kraja. Kada pomažemo klijentima u kreiranju, može se reći da to radimo u tri faze.

Planiranje i ideja
Planiranje i ideja

Sve počinje sa idejom i tada vi nastupate! Klijenti nam dolaze sa idejom i vizijom, a mi je pretvaramo u stvarnost. Za početak projekta, uzimamo vaše ideje i razvijamo plan na osnovu vaših zahtjeva. Kreiramo specifikaciju zahtjeva i razvijamo žičani okvir (wireframe), a takođe vam pomažemo da razvijete prave funkcije koje su potrebne vašoj aplikaciji.

Dizajn i funkcije
Dizajn i funkcije

Sve uspješne aplikacije su kombinacija dobrog dizajna, lakoće korišćenja i funkcionalnih, tehničkih rješenja. Kako bismo napravili jednostavan i pristupačan dizajn za korisnike, mi generišemo ideje na osnovu vaše poslovne ideje i stvaramo žičani okvir (wireframe), koji vi treba da odobrite. Uključujemo sve funkcije neophodne za svrhu mobilne aplikacije i optimizujemo je da radi najbolje što može.

Tehnologija i pokretanje
Tehnologija i pokretanje

Aplikacija je više od dobrog dizajna. Neophodno je i da radi kako treba. Koristeći najsavremeniju tehnologiju, kao što su Kotlin i Swift, kreiramo održiva i pametna rješenja koja su prilagođena vašoj aplikaciji i obezbjeđujemo da sve radi ispravno prilikom pokretanja. Uključeni smo u cijeli proces, od analize i dizajna do implementacije. Bićemo sa vama i kada pokretanje aplikacije bude završeno kako bismo se pobrinuli da sve radi kako treba, a pomoći ćemo vam i sa bilo kakvim daljim održavanjem ukoliko bude potrebno.

Šta smo radili ranije?

Imamo veliko iskustvo u ovoj industriji i razvili smo veliki broj aplikacija. Naši klijenti nas biraju zbog stručnosti, posvećenosti i širokog poznavanja tehnologije i integracija. Ovdje možete pročitati više o našim prethodnim projektima, i možda naći inspiraciju za vaš.

LJEPOTA

SVE ZA ŽENU

Svi saloni na jednom mjestu prezentuju damama informacije o uslugama koje pružaju, koje poboljšavaju kvalitet života i koje obezbjeđuju satisfakciju na kratke i duge staze.

case-study
DOSTAVA

NEMAM TI KAD

Platforma koja je omogućila velikim i malim biznisima da se osjećaju podjednako bitnim, i to na jednom mjestu gdje do krajnjeg proizvoda stižete uz samo par klikova ma gdje god se nalazili.

case-study

Utisci

Sandra Mitrović

Sve za ženu

Mladi, lijepi, obrazovani i uspješni ljudi. Neposrednost i harizma koja me je je dočekala na vratima. Stručnost, profesionalnost i znanje koje je samo isplivavalo iz njih je nešto sto me je ostavilo bez teksta. Svi znamo da je lijepa žena - zdrava žena! Oni dodaju da je lijepa žena i njegovana pa su u tom smjeru i osmislili zanimljiv koncept kako biste na najbrži način odabrali baš po svom ukusu.

Tehnologije koje koristimo

Pod našim pojasom imamo širok spektar prethodnog iskustva. Želite li provjeriti u čemu smo pomogli našim klijentima? Ovdje možete saznati i šta smo učinili da ojačamo brendove naših prošlih klijenata kroz odličan web dizajn i pametan razvoj.

technologies-names

React

technologies-names

Angular

technologies-names

VueJS

technologies-names

Tailwind

technologies-names

Python

technologies-names

WordPress

technologies-names

Ruby

technologies-names

Laravel

technologies-names

Java

robot

Pomažemo u razvijanju pametnih i funkcionalnih aplikacija za iOS i Android.