#

NAŠE USLUGE

SEO Optimizacija

Preko 10 godina iskustva u kreiranju vidljivosti koristeći SEO!

Robotcode je web agencija u Podgorici sa širokim rasponom stručnog znanja u mnogim različitim oblastima. Jedna od naših glavnih zanimanja je optimizacija za pretraživače (SEO) i svakodnevno pomažemo našim klijentima da se bolje kotiraju na Google-u uz pomoć održivih strategija. Mi smo tim vještih dizajnera, programera, SEO stručnjaka i IT konsultanata koji rade na stvaranju kompletnog onlajn svijeta za sve naše klijente. Imamo kancelarije u četiri različite zemlje širom svijeta i nevjerovatno širok raspon stručnog znanja u svim našim oblastima stručnosti.

web-browser-design

Zašto SEO?

Da li ste znali da su kompanije koje se pojavljuju u prva tri rezultata Google pretrage one koje će najvjerovatnije biti angažovane ili će dobiti najviše klikova? Da bilo koji rezultat ispod prva tri vjerovatno neće dobiti istu vidljivost i dostići isti broj klijenata? E tu nastupa optimizacija za pretraživače, odnosno SEO.

Dakle, šta je optimizacija za pretraživače?

Optimizacija za pretraživače je jedna od najvažnijih stvari koje danas možete da uradite kao vlasnik kompanije. Uz pomoć sadržaja, oglasa i web sajtova koji su optimizovani za pretraživače, možete se bolje rangirati na pretraživačima i postati prvi izbor vaših klijenata. Optimizacijom za pretraživače vaše web stranice, sadržaja i društvenih kanala, možete kreirati vidljivost i generisati klikove na svoj web sajt i kompaniju. Rad sa optimizacijom za pretraživače je nešto što je mnogima teško - ali ne i nama u Robot Code-u. Kod nas možete dobiti pomoć vještih SEO stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom koji mogu da prilagode vaše poslovanje onome što vaši klijenti traže, i na taj način vam pomogli da povećate svoju vidljivost i profitabilnost.

NAŠ RAD

Naš rad sa optimizacijom za pretraživače SEO?

Stručnjaci smo za sve stvari vezane za SEO, bilo da se radi o optimizaciji sadržaja za pretraživače, analizi trendova i razvoju pravih ključnih riječi za vašu industriju, oglašavanju po ključnim riječima ili samo da vas vide na Google-u. Znamo industriju, znamo strategije i znamo SEO.

data-design-charts
Analiza
Analiza

Da biste uspjeli u vašoj optimizaciji za pretraživača, prvo morate da izvršite analize. U Robotcode-u analiziramo vaš web sajt i pravimo izveštaj na osnovu toga kako radite, koje ključne riječi koristite a koje riječi bi trebalo da koristite. Analiziramo vaš sadržaj, vaš web sajt i vaše druge kanale i dajemo vam osnovu za vaše trenutno rangiranje.

Strategije
Strategije

Svi oblici digitalnog marketinga moraju biti podržani strategijama. Ovo je nešto sa čim smo mi u Robotcode-u upoznati i nešto na čemu radimo za sve naše klijente. Na osnovu analize, razvijamo odgovarajuću strategiju na kojoj zatim radimo tokom cijelog procesa.

Ciljevi i ključni indikator performansi (KPI)
Ciljevi i ključni indikator performansi (KPI)

Vaša optimizacija za pretraživače treba da ima cilj. Da li želite da se kotirate visoko na Google-u? Da li želite da dobijete više od svojih oglasa? Da li želite da vas vide lokalno? Radićemo zajedno na razvijanju ciljeva za vašu kompaniju i pronalaženju pravih KPI (ključnih indikatora učinka) na kojima ćemo zasnivati svoj rad.

Optimizacija za pretraživače
Optimizacija za pretraživače

Onda kada uradimo našu analizu, razvijemo strategiju i postavimo održive ciljeve – tada počinje rad na optimizaciji za pretraživače. Mi pišemo sadržaj, optimizujemo vašu web stranicu, oglašavamo i pratimo rezultate - sve u bliskoj saradnji sa vama, naravno.

Lokalni SEO
Lokalni SEO

Da li ste zainteresovani da ostvarite veliku vidljivost u vašoj neposrednoj blizini? Mnoge kompanije aktivno targetiraju klijente u njihovoj neposrednoj blizini i žele da optimizuju svoju web stranicu i sadržaj prvenstveno kako bi privukli ciljnu publiku u svojoj oblasti. Lokalnom SEO optimizacijom možemo targetirati ovu određenu publiku – tako da dođete do pravih ljudi, u pravo vrijeme.

Izvještaji
Izvještaji

Naravno, optimizaciju za pretraživače treba pratiti, tako da znate da naše tehnike funkcionišu i da dobijate rezultate koje želite. Koristimo vaše KPI i pravimo izvještaje koji vam pokazuju gdje ste, koliko ste blizu svom cilju i kako se vaša vidljivost promijenila u odnosu na početak.

Dakle, šta je optimizacija za pretraživače?

Optimizacija za pretraživače je jedna od najvažnijih stvari koje danas možete učiniti kao vlasnik preduzeća. Uz pomoć sadržaja, oglasa i web stranica optimizovani za pretraživače, možete se bolje rangirati na pretraživačima i postati prvi izbor vaših kupaca.

Rad sa optimizacijom za pretraživače je nešto što je mnogima teško - ali ne i nama u Robotcode-u. Kod nas možete dobiti pomoć kvalifikovanih SEO stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom koji mogu da prilagode vaše poslovanje onome što vaši klijenti traže, kako bi vam pomogli da povećate svoju vidljivost i profitabilnost.

NAŠ RAD

Naši klijenti

POSLOVNE KONSULTACIJE

PMW

Ključne riječi Trenutna pozicija Očekivana pozicija
Lean proizvodnja 40+ 3
Upravljanje projektima 40+ 3
Privremeno upravljanje 40+ 3
Vođa projekta 40+ 3
Konsultant za upravljanje 40+ 3
RESTORAN

RESTORAN PORTO

Ključne riječi Trenutna pozicija Očekivana pozicija
Restorani Podgorica 7 3
Restoran Podgorica 35+ 3
Najbolji restoran u Podgorici 35+ 3
Riblji restoran Podgorica 7 3
Restoran sa baštom 35+ 3

ZAŠTO BAŠ MI?

Pomažemo našim klijentima da budu vidljivi na Google-u

Moglo bi se reći da smo agencija za SEO – uglavnom zato što je posjedujemo stručnost u optimizaciji za pretraživače. Naravno, radimo i druge stvari, ali optimizacija za pretraživače nam je veoma bliska. To je zato što smo dovoljno dugo u ovom poslu da znamo koje su strategije održive, a koje daju najbolje rezultate. 

google-logo-icon

Vođeni smo rezultatima i uspjehom naših klijenata

U Robotcode-u nas pokreće uspjeh naših klijenata i želimo da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve, kroz usluge orijentisane na poslovanje u SEO, web dizajn, razvoj, IT usluge i razvoj aplikacija. Imamo široku stručnost u svemu, od toga da budemo vidljivi na Google-u, do razvoja uspješnog poslovanja ecommerce prodavnica. Želite da saznate više o nama ili zakažete konsultacije? Kontaktirajte nas danas.

robot-code-floating-robot

Stvorite lokalnu vidljivost i budite prvi koji vaši klijenti vide na Google-u