#

NAŠE USLUGE

Web dizajn i razvoj

Robot Code dizajnira i razvija responsive (prilagodljive) web sajtove sa brzim konverzijama za uspješne kompanije koje žele samo najbolje od najboljeg. Mi smo web agencija s punom uslugom u Podgorici koja vam pomaže da ostvarite svoj puni potencijal kroz dobar dizajn, optimizaciju i fokusiranje na rezultate.
laptop-tablet-digital-flat

Vaš web sajt je vaš imidž

Vaš web sajt predstavlja vaš imidž, tako da je važno da odražava vašu kompaniju i ono što želite da prenesete svojim korisnicima. Ali vaš web sajt ne samo da mora da ima dobar dizajn koji je privlačan vašoj ciljnoj publici, već mora da dobro funkcioniše i da bude optimizovan za različite uređaje.

Mi kreiramo profesionalne web sajtove koji su prilagođeni željama i potrebama svakog klijenta. Vodimo računa i o tehničkoj strani, kako bi vaš web sajt radio u skladu sa današnjim zahtjevnim standardima. Brzo vrijeme učitavanja, prilagodljivost uređajima i dobar SEO na stranici jednako su važni kao i dobar dizajn – mi to znamo i zato naš proces izgleda onako kako izgleda.

Naš tim se sastoji od UI/UX dizajnera, web dizajnera i web programera koji zajedno rade na kreiranju najoptimizovanijeg mogućeg web sajta za naše klijente. Mi brinemo o cjelokupnom procesu za vas - od planiranja, do implementacije i pokretanja.

Koristeći metodologiju razvoja zasnovanu na podacima, osiguravamo i to da vaš web sajt radi na najbolji mogući način. Tehnički dio iza web sajta koji dobro funkcioniše postavlja osnovu za to kako posjetioci doživljavaju web sajt - upravo zbog toga stavljamo poseban akcenat na to da vaš web sajt bude responsive (prilagodljiv) i savršen u svakom pogledu. Mi kreiramo uspješan web projekat obraćajući pažnju na sve elemente.

NAŠ PROCES

Kako se odvija proces?

Kada razvijamo aplikacije, kombinujemo naše zajedničke vještine kako bismo stalno stvarali nešto jedinstveno. Zajedno sa našim klijentima razvijamo plan u kojem se pregledava sve od dizajna do sistemske integracije kako bi se napravio nacrt za cijeli proces. Takođe smo uz Vas tokom celog procesa, od početka do kraja. Kada pomažemo našim klijentima da dizajniraju, moglo bi se reći da radimo u tri faze.

laptop-tablet-digital-flat
Planiranje
Planiranje

Da bismo kreirali web sajt koji odražava vaš imidž i vrijednosti, prvo moramo da saznamo nešto više o vama i vašem poslu. Zatim ćemo kreirati grafički profil i ideju dizajna koju ćete odobriti. Sve ovo se radi u konsultaciji sa vama kao klijentom, važno nam je da blisko sarađujemo i da imamo dobar odnos kako bismo mogli da izađemo u susret vašim potrebama.

Implementacija
Implementacija

Kada se dogovorimo oko dizajna i koncepta, počinjemo sa kreiranjem. Dizajniramo i razvijamo web sajt koji dobro funkcioniše i ima sve funkcije koje su vam potrebne. Takođe ćemo se pobrinuti da tehnički djelovi budu na svom mjestu, tako da vaši korisnici dobiju besprijekoran web sajt sa kratkim vremenom učitavanja i brzim konverzijama.

Pokretanje
Pokretanje

Kada smo sve fino podesili i sproveli neophodne testove kako bismo bili sigurni da je vaš web sajt što je moguće bolji - onda je vrijeme da ga pokrenemo. Naravno, mi ćemo biti tu za vas tokom cijelog procesa i pomoći vam ako nešto krene naopako.

NAŠ RAD

Naši radovi

Mi već́ imamo širok spektar prethodnog iskustva. Želite da provjerite u čemu smo pomogli našim klijentima? Ovdje možete saznati šta smo uradili da ojačamo brendove naših prethodnih klijenata kroz odličan web dizajn i pametan razvoj. Uz našu pomoć́, možete imati uspješan web sajt koji će se dopasti vašim korisnicima. Učinite prvi korak i stupite u kontakt sa nama, a mi ćemo vam dati još informacija.

MEDIA

RADIO D / D+

Slušajte zabavnu muziku na radio stanici koja je za dvije decenije postojanja postala jedna od najslušanijih na ex yu području.

case-study
tourism

HOTEL AUREL

Hotel Aurel obećava boravak za pamćenje. Smješten u novoizgrađenoj poslovnoj zoni Podgorice, udaljen samo 1 km od centra grada.

case-study
GRAĐEVINA

Cijevna Komerc

Cijevna Komerc se trudi da pruži svojim klijentima kvalitetne građevinske proizvode i projekte.

case-study
laptop-tablet-digital-flat

Utisci

Milica

Hotel Aurel

Saradnja sa Robot Code-om za nas je predstavljala pravo zadovoljstvo. U pitanju je tim mladih, odgovornih i kreativnih ljudi, potpuno posvećenih svom poslu. Na sve nase zahtjeve odgovorili su inovativnim i orignalnim rješenjima, koja najviše odgovaraju i na najbolji nacin prikazuju ono čime se mi bavimo. Posebno bih istakla komunikaciju sa svim članovima tima, koji su uvijek bili vrlo ljubazni i istovremeno efikasni u odgovaranju na naša mnogobrojna pitanja.

Sanda Rakočević

Radio D/D+

Saradnja sa kompanijom za digitalni marketing Robot Code je jedna od onih sa kojima smo posebno zadovoljni. Štaviše, iz tog razloga ista je nastavljena i nakon izrade sajtova za radio D i radio D plus. Ono što nam se posebno dopalo jeste što su u kompaniji uposleni mladi, inovativni i kreativni ljudi koji, prateći svjetske trendove iz domena digitalnog marketinga, rade na kreiranju savršenih marketinških rješenja, te samim tim i firme sa kojima sarađuju idu u korak sa vremenom. Naš izbor i predlog vama je ROBOT CODE - jer obostrano zadovoljstvo gradi uspješnost poslovanja.

Tehnologije koje koristimo

Pod našim pojasom imamo širok spektar prethodnog iskustva. Želite li provjeriti u čemu smo pomogli našim klijentima? Ovdje možete saznati što smo učinili da ojačamo brendove naših prošlih klijenata kroz odličan web dizajn i pametan razvoj.

technologies-names

React

technologies-names

Angular

technologies-names

VueJS

technologies-names

Tailwind

technologies-names

Python

technologies-names

WordPress

technologies-names

Ruby

technologies-names

Laravel

technologies-names

Java

robot

Kombinujemo dobar web dizajn sa razvojem visoke tehnologije da bismo kreirali inovativne i efikasne sajtove.